Állványozás

Fő tevékenységünk az állványozás építőipari és ipari környezetben. 100.000 m2-nyi Layher és Hünnebeck állványzatunk, mérnökeink, munkavédelmi és állványozó kollégáink a garancia arra, hogy Ön is elégedett lesz velünk.

Az állványaink az Ön igényei szerint készülnek a munkabiztonsági előírások maradéktalan figyelembevételével. Mert az emberéletnél nincs drágább dolog a világon.

Milyen állványozási feladatokkal fordulhat hozzánk?

Cégünk az elmúlt 30 évben már mindennel találkozott. Állványoztunk bevásárlóközpontot, irodaházat, oktatási intézményeket, templomokat, erőműveket, gyárakat, lakótömböket, lakóházakat, társasházakat, kéményeket és alagutakat. Mindenevők vagyunk.

Hogyan kérhet árajánlatot tőlünk?

Küldje el az állványozandó épület tervrajzait, ha lehet néhány fényképet, az elérhetőségét és egy rövid leírást, hogy mire van szüksége. Előzetes ajánlatot küldünk Önnek. Amennyiben ez találkozik elképzeléseivel, akkor egy helyszíni felmérés keretében pontosítjuk az árajánlatunkat.

Mennyibe fog ez Önnek kerülni?

Minden projekt más és más. Más a koomplexitása és a mérete. Egyben azonban biztos lehet. Tőlünk a mindenkori piaci árnak megfelelő árajánlatot fog kapni. Mi hosszútávú együttműködésre törekszünk.

Kisebb projekteket is beállványozunk?

Sok nagy projektünk volt már. Nyilván ezek kerülnek fel a honlapunkra. De még több kisebb projektet is megcsináltunk már. Jelenlegi indikatív árunk kisebb (300m2-nél kisebb) projektekre Budapesten és Pest megyében 2.500 Ft/m2 + áfa, mely tartalmazza a szállítást, építést bontást és 30 nap bérleti időt (de minimum 300.000 Ft + áfa /projekt)