Ipari állványozás, térállványok - profi állványozási szolgáltatások

Térállványok ipari környezetben

Az ipari állványozási feladatok az állványépítés egy teljesen speciális szakterületét jelentik. Teljesen más elvárások, környezet és feladattípusok jellemzik a “normál” homlokzati állványépítéshez képest.

Állványozás, homlokzati és műemlékvédelmi állványok építése, térállványok tervezése és építése

Extrém kihívások

A nagy magasságok, egy vízfelület fölé lógó állványzat, vagy éppen egy gömb alakú víztorony a tervező mérnököket komolyabb fejtörés elé állítja. Ezekben a helyzetekben különösen fontos a szakértelem.

homlokzati állványozás építés, bérbeadás, átépítés

Irodaházak, panel épületek

A panelrekonstrukcióhoz szükséges állványépítés a legegyszerűbb feladatok egyike. A homlokzatok egyenesek, az épületek jól megközelíthetőek, azonban ez a terület is tartogat kihívásokat.

Állványozás, homlokzati és műemlékvédelmi állványok építése, térállványok tervezése és építése

Műemlékvédelmi állványok

A műemlék jellegű épületek döntő többsége a belvárosban található, ahol a behajtás és a rakodás fizikailag is nehézségekbe ütközhet. A munkálatok elvégzéséhez engedélyek szükségesek.

Egyesült az Induserv és az Állványművek - profi állványozási szolgáltatások

Reklámállványok

A homlokzatok elé kifeszített reklámháló, vagy molinó kedvelt megoldás, hiszen tetszetős marad a városkép a felújítások ideje alatt is. Ma már nem a falfelülettel párhuzamos plakátok jelentik az igazi kihívást.

Állványozás, homlokzati és műemlékvédelmi állványok építése, térállványok tervezése és építése

Színpad, lelátó

Az általunk használt ipari állvány és térállvány alkalmas színpadok, dobogók, lelátók, tribünök kialakítására is. A Hercsel Állványozás készítette évek óta az Építők Vitorlás Kupa színpadát is.


Guruló állványok

Csarnokok, garázsok, nagy belmagasságú belső terek mennyezeti és oldalfali munkáihoz a leggazdaságosabb állványozási módszer guruló állvány használata, amennyiben az elvégzendő munka szakaszosan is kivitelezhető.


Guruló állványok

Védőtetők

A belvárosi épületek homlokzatainak állványozását, ma már mindenhol, kizárólag a gyalogosforgalom zavartalan biztosítása mellett lehet végezni. Ez a tőlünk bérelhető, szabványos, biztonságos védőtető segítségével oldható meg! Keresse kollégáinkat!


Gyalogos védőtetők

Törmelékcsúszdák

Már viszonylag magasabb, többszintes épületekből az építési törmeléket a biztonsági követelmények betartásával leggazdaságosabban törmelékcsúszda alkalmazásával lehet a hulladékgyűjtő konténerekbe juttatni.


Törmelékcsúszdák