Állvány eladás - eladó állványrendszerek, állvány eladás és állvány alkatrész értékesítés

Állvány eladás kivitelező cégeknek

Napjainkra már lejárt az ideje a fűrészelt fából összeácsolt állványzatoknak. A kivitelezők a dráguló munkaerő, a szigorodó munkavédelmi előírások és ellenőrzések miatt kénytelenek elmozdulni a standardizált állványzati megoldások felé. A rendszerállványok hatékony és biztonságos megoldást kínálnak a homlokzatok kivitelezésével foglalkozó cégeknek.

A legtöbb cég vagy már beruházott állványrendszerekbe, vagy most tervezi ezt a lépést. A rendszerekbe beruházásnak azonban van egy hátulütője is: a rendszerkötődés kialakulása. Rendszerkötődésnek nevezzük azt a tényt, hogy az állványrendszerek egymással nem kompatibilisek, azaz amennyiben Önnek például Plettac rendszerű állványzata van, akkor azt nem tudja Hünnebeck vagy Layher elemekkel kiegészíteni. A legtöbb rendszernek egy forgalmazója van Magyarországon, akik így a rendszerkötődés kialakulása után (azaz az első nagyobb csomag eladása után) már nincsenek versenyhelyzetben..

Állvány eladás - eladó állványrendszerek, állvány eladás és állvány alkatrész értékesítés

Állvány eladás árak - példa állvány csomagokra

1514 m2 ÚJ 70 cm-es állványrendszer csomagára: 10.500.000 Ft + áfa-tól

1500 m2 HASZNÁLT HÜNNEBECK BOSTA 100 csomagára: 7.500.000 Ft + áfa-tól

Állványfólia: 326 Ft/m2 + áfa


Az Induserv Állvány Kft által kínált megoldások

1 Amennyiben az Önök cégének már van állványrendszere, akkor egészítse ki kedvező áru kompatibilis elemekkel, amelyekkel gazdaságosan fejlesztheti állványrendszerét.

2 Amennyiben rezsianyagokra van szüksége, úgymint állványfólia, állványháló, szemes csavar, dübel, gyorskötöző, akkor készletünkből gyorsan és kedvező áron tudjuk kiszolgálni.

3 Amennyiben komplett állványrendszert akar vásárolni, akkor rendkívül kedvező áron kínálunk ÚJ és használt állványrendszereket egyaránt.


Kérjen egyedi ajánlatot munkatársunktól